Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Garmin VívoFit2 – Tovární reset

Bobhy 0

Protože mojí manželce odešly do věčných lovišť její hodinky Garmin VívoSport a nechtěla přijít o našlapané kroky a statistiku, tak jsem vytáhl ze skříně svůj starý a již nepoužívaný náramek Garmin VívoFit2. Na internetu (YouTubu) je spousta videonávodů jak uvést tento model to továrního resetu, ale všechny postupy jsou pro modelovou řadu VívoFit1. Až po mnoha pokusech a rychlého mačkání všeho možného na hodinkách jsem našel konečně návod jak vyresetovat i modelovou řadu 2. Takže postup je následující:

Krok 1

Vezměte hodiny a připravte se 🙂

Výchozí stav

Krok 2

Přepněte hodinky do režimu „SLEEP„. Držte tlačítko hodinek a postupně se obrazovka přepne do režimů „START“, „SYNC“ a následně „SLEEP“. Pusťte tlačítko, aby hodinky zůstaly na této obrazovce.

Režim SLEEP

Krok 3

Tady se postup, který funguje, zásadně liší od modelu 1. U Modelu VívoFit2 je potřeba stisknout a držet tlačítko a napočítat zhruba +- 10s. Poté tlačítko uvolnit. Po jeho uvolnění se musí zobrazit informace o verzi firmware hodinek. Pokud se to nepodaří je nutné celý pokus opakovat.

Zobrazení verze firmware. V tomto případě 3.50

Krok 4

Nyní je nutné opět stisknout a držet tlačítko hodinek. Nebojte se a stále držte. Po asi 10s (odhadem) se obrazovka změní na nápis „BURN1„. Za cca 1-2 sekundy na „BURN2“ a poté úplně zhasne.

Krok 5

Teď už stací jen hodinky znovu zapnout (podržením tlačítka) a hodinky jsou čisté, jako kdyby zrovna opustily fabriku. Poznáte to tak, že automaticky po zapnutí přejdou do režimu „párování“ a bude vynulováno počitadlo ušlých kroků.

Po zapnutí hodinky přejdou do režimu „PAIR“

Krok 6

Užijte si vyresetované hodinky. Nyní už nic nebrání je v aplikaci Garmin Connect připárovat pro jejich nové použití.

Funkční videonávod na reset hodinek Garmin VívoFit2 je třeba zde. Sám jsem z něj čerpal inspiraci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *